Mijn favorieten

Taxaties


Een taxatie in Hoogeveen of omgeving kunnen wij snel, betrouwbaar en goed voor u uitvoeren.

Een taxatie is het bepalen van de marktwaarde van uw woning door een deskundige. Er wordt daarbij onder andere rekening gehouden met het type huis, de grootte, de staat van onderhoud en de ligging.

De makelaars van
Schenkel Makelaardij zijn beëdigd taxateur en leggen alle bevindingen van de waardebepaling vast in een uitgebreid taxatierapport.

Er zijn diverse redenen waarom u een taxatie nodig heeft zoals bijvoorbeeld:
   

  Aanvraag financiering bij aankoop
  Aanvraag financiering bij verbouwing
  Taxatie bij verdeling (echt)scheiding
  Inzicht in de waarde vanwege de verkoop (klik hier voor meer informatie over verkoop van uw woning)


Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle erkende financiële instellingen zowel met als zonder NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Hiervoor zijn wij ingeschreven in het register NRVT en werken wij samen met de validatie instellingen NWWI en TaxateursUnie.

 

De juiste waarde op uw woning!


Taxeren

Een taxatie is een formele waardebepaling van een pand, veelal vereist voor het verkrijgen van een financiering. In enkele gevallen is een taxatie nodig bij verkoop. Onze gecertificeerde en beëdigde makelaars-taxateurs verzorgen taxatierapporten volgens de NHG-norm, erkend door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Taxateursunie.


Waarde-advies 

Twijfelt u over het wel of niet verkopen van uw woning? Wilt u weten hoe u er met uw huis voor staat? Of bent u benieuwd wat uw huis waard is op dit moment en wat mogelijke vervolgstappen zijn? We noemen dit dan geen taxatie, maar een waarde- en verkoopadvies. Als u wilt dat wij vrijblijvend bij u langs komen voor gratis waarde- en verkoopadvies, maak dan een afspraak!